Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg har blitt forelsket i dansepartneren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp startet på dansing og vet ikke om jeg har blitt forelsket i dansepartneren min. Han er veldig mye eldre enn meg (ca 30/40år), men jeg føler jeg blir en helt annen og bedre person når vi danser sammen. Siden det er pardans, så holder man rundt hverandre. Derfor liker jeg måten han holder rundt meg på og hvordan han stødig fører meg over dansegulvet. Jeg tør heller ikke fortelle noen om dette fordi jeg synes det er litt flaut. Jeg lurer også derfor på om jeg kanskje blir mere tiltrukket til eldre menn enn de på min egen alder. Er dette rart og galt? Jeg vet at det finnes mange forskjellige kombinasjoner og aldersforskjeller mellom par. Det var 15års forskjell mellom besteforeldrene mine, og de levde sammen hele livet. Er dette noe dere kunne hjulpet meg med slik at jeg kan forstå situasjonen min bedre? Mvh bekymret og (kanskje) forelsket jente. Takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 09.02.2020 15:18:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle