Hopp til hovedinnholdet

Er det rart om kjæresten min har bursdag noen måneder før meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg har et kjæreste og alder spørsmål. jeg har ikke kjæreste men vis jeg får en så har jeg et spørsmål. jeg har bursdag i desember og er nå 13 år også får jeg en kjæreste som har foreksempell bursdag i juni eller august. og det betyr at hun er 14 før meg det kan kanskje være litt rart at hun er eldre en meg. ikke at jeg synes det er rart flaut vis man kan si det sånn men kanskje andre vil legge merke til det eller hun. og da er jeg redd for at det skal bli negativt. hva skal jeg si da for at jeg skal ordne det opp og prøve gjøre som at det ikke er rart at hun er 14 og jeg 13. jeg blir jo 14 om noen månder etter henne igjen men ja.

SVAR

Besvart 21.04.2020 09:18:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle