Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å være kjæreste med en som er 3 år yngre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 eg driver og holder på med en gutt han sier søte ting til meg og får meg til og føle meg bra og at han er der for meg pluss at han vil kose med meg og kysse meg:) han har fortalt bestevennen hans at han er forelsket i meg og vi har mye kontakt sammen han vil bare snakke med meg og han vil møte meg noe så klart jeg også vil men probleme er at er det greit og holde på med en 06´ er og jeg er 16 år han har til og med skrivd navnet mitt i bioen hans på insta han har vist veldig mye interesse og han har blitt veldig glad i meg og han er betatt av meg kan vi kalle oss kjærester nå?! han har spurt meg om å bli sammen også noe jeg også vil men kan vi kalle oss kjærester?!? og er det greit og holde på med en 06´er når det er 3 år mellom oss?!?! takk på forhånd!

SVAR

Besvart 22.04.2020 12:13:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
account_circle