Hopp til hovedinnholdet

Han er 7 år eldre enn meg. Kan jeg være med han når jeg er 16 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 15 snart 16 år. jeg tror jeg liker denne gutten men jeg vet ikke, han får meg til og smile og han gjør meg så glad hele tiden. han blir også veldig glad av å snakke med meg, men han er født i 97 og jeg i 04 så dette tenker jeg en del på. jeg har en venninne som er like gammel og holder på med en 98'er og jeg tenker det er greit nok, min mamma vet liksom om dem og tenker det er normalt. men liksom jeg er datter til mamma og jeg vet ikke hva hun vil tenke om jeg blir sammen med en gutt som er 7 år eldre enn meg. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg vet jeg snart er 16 og vil da være over den seksuelle lavalderen og da kan man vell være sammen med hvem man vil? så jeg lurer på hva jeg skal gjøre hilsen fortvilet jente 15. takk for svar på forhånd :)

SVAR

Besvart 11.05.2020 21:31:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle