Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at en 24 åring snakker med 14 år gamle jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er sammen med en som er 24 år (96) og jeg er selv 00 (19 år). Jeg lurer på om det er normalt at en som er 24 år snakker med jenter i 14-15 år’s alderen og vil bli venner med jenter i den alderen? Det er noe som irriterer meg litt pga hvorfor ska han synke så lavt liksom? Assa han er 10 år eldre ca enn de jentene han har kontakt med! Jeg har opplevd utroskap av han før og sliter da med det å stole på han osv.. han vet jeg ikke liker det men han fortsetter å snakker med jenter i fra 13-17 eller hva jeg skal si.. vertfall en del 14-15 åringen den siste tiden føler jeg.. og jeg sliter også med dårlig selvtillit og selvbilde pga årevis med mobbing! Jeg har lite venner, men mener vi/han heller burde prøve å finne noen på vår egen alder.. føler de der 14-15 åringene (ofte) er umoden og sånt om du skjønner.. Ikke alle da men uansett rart å tenke på at han vil være venner med så mange som er så mye yngre enn han selv..! Forholdet vårt har vært en del opp og ned pga diverse..

SVAR

Besvart 16.05.2020 02:13:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle