Hopp til hovedinnholdet

Jeg har seksuelle tanker om læreren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har drømt flere ganger sexuelle drømmer om læreren min, jeg vet ikke hvorfor og jeg er ganske så sikker at jeg ikke er forelsket i han. Men disse drømmene gjør meg usikker, og sikkelig ukomfortabel rundt han. Når han er snill mot meg så føler jeg at han liksom vil ha meg. Han er en mann i rundt 30 årene han kunne vært faren min liksom. Han er litt som en fars figur, ikke så mye. Faren min er misbrukene på forskjellige måter. Har dette noe med det å gjøre. Men faren min er liksom en pappa og han er snill. Jeg har hørt om noe som heter «daddy issues» har det noe å gjøre med det? Vertfall dette blir et problem på grunn av at jeg liker læreren min i drømmene mine. Og nå klarer jeg nesten ikke å vite forskjellen på ekte og i drømmer. Og dette er jo et problem jeg er bare 13 år gammel han er liksom 3 ganger eldre. Jeg har hatt drømmer der jeg likte å bli «voldtatt». Jeg klarer ikke å fokusere på skolen fordi jeg føler når jeg snakker med han alene så vil det skje noe. Han er kontaktlærer

SVAR

Besvart 20.05.2020 19:29:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle