Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å ha seksuelle fantasier om en som er 30 år eldre enn meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ser veldig opp til en mann, han er litt over 50. Synes han er veldig flink og i til legg veldig morsom. Han er da altså en norsk kjendis. De siste ukene har jeg funnet ut at jeg også blir seksuelt tiltrukket av denne personen. Dette er selvfølgelig er veldig stor aldersforskjell, men jeg tenker dette går greit siden jeg bare fantaserer og ikke gjør noe mer. Er det uvanlig å fantasere selv om noen er godt over 30 år eldre enn deg? Det neste jeg skal spørre om er bare av ren nysgjerrighet så ikke noe grunn til bekymring; Er det lov til å bli sammen med en så voksen person når man er i starten av voksenlivet selv? Og har det skjedd før, en en aldersforskjell på over 30 år? Som sagt er dette bare et spørsmål jeg har lurt lenge på, så er ikke akkurat noe jeg vil oppnå.

SVAR

Besvart 31.05.2020 14:37:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Betatt av en kjendis?

Er du blant dem som tenker på en kjendis hele tiden, og føler deg forelsket? Du er ikke alene. Her kan du få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen i ung.no

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle