Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i læreren min som er 50, kan han være forelsket i meg ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tror jeg har blitt forelsket i læreren min, og han er nesten 50 år gammel. Jeg tenker på han HELE tiden. Jeg blir veldig sjenert rundt ham og tør nesten aldri å spør han om ting som for eksempel skoleoppgaver osv. Men jeg føler at han egentlig ikke liker meg noe særlig:( Jeg vet ikke hvorfor men han snakker liksom ikke så mye til meg, og han smiler nesten aldri til meg. Han er veldig snill men jeg bare føler at han synes jeg er rar eller noe sånn. Er det egentlig normalt å bli forelsket i en som er så mye eldre enn seg selv? Og går det an at han er forelsket i meg tilbake, eller kan ikke 50 år gamle menn bli forelsket i 13 år gamle jenter? Jeg vil ikke bli sammen med han eller noe sånn men jeg vil bare vite om det er mulig at han er forelsket i meg også. Jeg tror ikke han er det da fordi jeg er liksom eleven hans..

SVAR

Besvart 02.06.2020 22:55:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle