Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at en jente er sammen med en yngre gutt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 17 år blir 18 den 30.12. Jeg er 02 men nesten 03.. liker en gutt veldig selvom har er litt barnslig innimellom.. ser den forskjellen vi har liksom pga alderen.. men har blitt glad i han? Er det normalt eller vanlig at en 02 (jente) er sammen med en 04 gutt? Eller er det skam? Jeg har aldri fått d så bra slm jeg har fått det med han med andre eksene mine eller gutter gjenerlt derfor så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre er redd for å bli dømt.. eller at jeg også er barnslig derfor jeg er med han.. men han virkelig den snilleste og beste gutten jeg har noen gang møt.. pleier å komme borti dårlige gutter og de behandler meg som jeg ikke er verdt noe.. hjelp meg være så snill

SVAR

Besvart 09.06.2020 15:54:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle