Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine liker ikke kjæresten min, hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bare skjønner ikke hvorfor foreldrene mine er så jwl intresert i kjæresten min! Det er nesten som de spionerer! I dag når jeg kom på trening var kjæresten min der, det gikk egentlig helt greit før jeg fant ut at de ikke hadde dratt. De sto der og følte med på kjæresten min, det var bare så drit pinelig! Etter treningen når foreldrene skulle hente meg var pappa sur fordi han ikke likte kjæresten min. Det er bare det rareste noen sinne! Han er redd for meg siden han er 2 år eldre enn meg. Men det er ikke noe å være redd for!!! Det er bare en gutt! Han er snill, den beste man kan være med liksom!! Jeg skjønner ikke hva som er problemet! Hjelp meg til å forstå! jeg skjønner ingenting!

SVAR

Besvart 17.06.2020 20:38:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle