Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sammen med en på 22 år og redd for å si det til foreldrene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vet at dette kanskje ikke går under vennskap men men! Jeg er 15 og er sammen med en 22åring! Liker han veldig godt å han liker meg! Har d bra sammen! Men er redd for og si det til foreldrene mine! Han henger med de feil folka som røyker osv! Men han har sluttet og røyke osv! Han har mista litt av den ene tanna! Fordi han har ikke hat d så lett! Men vet at dette forholdet vil funke! Men hva skal jeg gjøre? Tør ikke å si d til foreldrene mine

SVAR

Besvart 03.07.2020 20:08:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle