Hopp til hovedinnholdet

Er det for drøyt at eg fer på besøk til han fordi han er 18?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg og kjæresten min har et avstandsforhold han bur 3-4 tima i fra meg men eg kan ta hurtig båten til han. Vi snakka me ei helsesystem om at en 15 åring var sammen med en 18 åring og ho sa de var ulovlig. So pappaen min trur no på ka ho sei medan Eg mener det ikkje er ulovlig. Han synstest det er for drøyt at eg fer på besøk til han fordi han ikkje har møtt foreldra hans, men han har møtt kjæresten min. Og eg lurer på om det er for drøyt at eg fer på besøk til han fordi han er 18?

SVAR

Besvart 12.07.2020 10:49:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle