Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som er fem år eldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 19 år som er blitt forelsket i en fyr på 24. Det er 5 års forskjell mellom oss og jeg merker at jeg stresser litt. Jeg føler kanskje jeg er i en alder hvor mye skjer frem til jeg til og med er 21 og frykter da for at jeg handler ut ifra litt for umodne tanker når det kommer til å gå inn i et forhold med en som er hele 5 år eldre enn meg. Jeg vet jeg er forelsket, men redd dette kanskje ikke er den beste tiden å utforske det på. Hadde jeg vært 20 ville jeg følt at det kanskje var greit. Men så er jeg en person som er veldig redd for å slippe folk innpå meg oxo, og føler kanskje det egt er hovedårsaken til at jeg ikke tørr å følge følelsene mine her. Skulle gjerne trengt litt hjelp fra noen som er litt eldre og utenforstående her om hva deres mening er ang min overgang fra tenårene til tyveårene og det at jeg er forelsket i en 24 åring. (I tillegg går jeg siste året VGs, tok et fri år, og han studerer)

SVAR

Besvart 18.08.2020 18:01:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle