Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en eldre gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på villmarksleir nå siste uka før skolen startet. Jeg fikk mange venner der, men det er et problem. Jeg ble forelska i en av lederne der. Han er 18 år, og det var første året hans der som leder. Hver gang han var i nærheten, så fikk jeg sommerfugler i magen og jeg ble nervøs. Etter jeg kom tilbake fra leiren så sendte jeg en forespørsel på Instagram om å følge han. Han har ikke akseptert den enda. Han bor en time fra meg. Jeg har tenkt på han helt siden jeg kom hjem, og jeg hadde en drøm om han i natt. I drømmen så kysset han meg. Det kan virke som en vanlig drøm for ungdommer, men jeg har aldri hatt en sånn drøm før, og jeg har aldri blitt kyssa. Jeg begynte å gråte nå fordi han er fem år eldre enn meg. HVA SKAL JEG GJØRE!!!???? Dette er en ekkel følelse fordi jeg kan ikke fortelle noen om det, og jeg har aldri følt det sånn for noen! Vær så snill hjelp meg. Takk på forhånd. Hilsen jente 13.

SVAR

Besvart 06.09.2020 22:55:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle