Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en som er mye eldre enn meg. Hva burde jeg gjøre eller si?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som er født i 2003, jeg er alstå 17år nå, snart 18 i februar, og har forelsket meg en som ble født i 1992, han er 28år, snart 29 i januar. Det er 11 år forskjell mellom oss, og jeg vet det er mye, men vi liker hverandre veldig mye, jeg lurer på om det går ann og hvordan vi skal kunne klare å ha en framtid sammen. Han har ikke veldig mye penger, så jeg er ikke sammen med han for å få ting, og vi har snakket mye om hvordan vi skal kunne klare å fortelle folk at vi liker hverandre. Da jeg sa det til vennina mi slo hun meg så hardt i armen at jeg fikk ett blåmerke av henne, og hvis det er henne reaksjon, lurer jeg på hva andre får da. Han og jeg har snakket i over 3 år, men aldri gjort noe, aldri funnet på noe med hverandre eller noe, før nylig. Jeg trenger virkelig råd til å hvite hva jeg burte gjøre, for jeg vil virkelig ha han, men jeg er redd for hva andre synes. Jeg lurer bare på om du kunne gi meg noen råd om hva jeg burte gjøre eller si.

SVAR

Besvart 17.09.2020 01:28:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle