Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker damer som er eldre. Jeg synes det er litt flaut å snakke om.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lenge gått og tenkt på hva jeg liker, eller om jeg liker begge kjønn. Jeg har tidligere blitt «betatt» av eldre kvinner, egentlig alt fra 25-35 år. Men jeg har aldri tenk på det som om jeg er forelsket, heller bare det at de er fine og se på. Jeg tror kanskje jeg har manglet den omsorgen der f.eks en mamma har holdt rundt meg, og en jeg kunne ha snakket med om alt. Men jeg vet ikke om det er det, eller om jeg faktisk blir forelsket i eldre. Jeg har forsøkt å øke alderen på Tinder for å se om jeg finner noen jeg synes er pene. Det har jeg gjort, jeg matchet med en dame på 35. Det er 16 år forskjell, og det er vel dette jeg føler er problemet med det. Jeg kunne tenke meg å møte henne, men det er skummelt også. Jeg føler meg veldig annerledes pga dette, og dersom jeg og en eldre dame hadde funnet tonen, eller hva jeg skal si - så føler jeg ikke at det hadde blitt akseptert at folk rundt meg. Jeg synes egentlig at dette er litt flaut og ubehagelig tema å snakke om med venner.

SVAR

Besvart 17.09.2020 18:57:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle