Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 19 år og liker en som er 26 år. Er dette normalt? Er det greit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 19 år og blitt forelsket i en som er 26, så det er 7 år aldersforskjell. Vi begge liker hverandre men jeg er veldig skeptisk til dette med alderen. Itillegg har han en sønn på 1,5 år som han har annenhver helg. Er dette normalt? Og er det greit? Er det greit om jeg inngår et forhold med han eller er det noe som jeg eventuelt burde ventet med? Veldig usikker.

SVAR

Besvart 22.11.2020 23:10:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle