Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 16 år. jeg er utrolig forelsket i ei 23 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei...jeg er en gutt på 16 år. jeg er utrolig forelsket i ei 23 år gammel jente. vi snakker ikke så mye sammen med sier hei og hade. hun henger mye sammen med søstera mi som er 24. jeg greier ikke konsentrere meg om noe annet en henne om dagene. jeg vet ikke hvordan jeg skal prøve å sjekke henne opp om jeg skal gjøre det på jobben henes (bensinstasjon) eller sammen med søstera mi (litt flaut å sjekke opp sammen med familien) eller sende en tekstmelding eller facebook melding. vurderer e-post meldinger men det kan bli flaut når jeg møter henne igjen. har nå funnet ut at forelskelse er den største følelesen man kan ha og at den kan vere god i perioder men også vond av og til. har nå vert syk noen dager men dagene har gått fort pga. har sittet å sett bilder av henne på facebook og prøvd å funnet gode sjekkereplikker dersom jeg tør å prøve meg. kan gjerne komme med noen sjekkereplikker du synest er bra og som du kanskje hadde falt for. og hva hadde du synest og gjert vist du var 23 og en 16 åring kom og sjekka deg opp. håper på raskt og positivt svar hilsen forelsket gutt.

SVAR

Besvart 25.04.2011 12:48:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle