Hopp til hovedinnholdet

Kan vi være sammen med 3 års aldersforskjell?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har holdt på med en gutt i flere måneder nå. Jeg har vært hjemme hos han 2 ganger og første gangen kysset vi, mens andre gangen gikk vi litt lenger.. men det jeg lurer på er om vi kan bli sammen? han er født 30. desember 1993, mens jeg er født 7. februar 1996. Vi er ganske like og har det alltid gøy sammen, han respekterer meg osv. Han er den perfekte! Men jeg tørr ikke og ta med ham hjem siden han er 3 år eldere. Men det som er er at han har bursdag veldig sent i året, så han går i klasse med de som er født i 1994, så da tenker jeg at han bare er 2 år eldere.. Men problemet mitt er om vi kan være sammen med 3 års aldersforskjell? eller tror du at foreldrene mine ikke kommer til å like det? Håper jeg får svar fort som mulig!! :)

SVAR

Besvart 26.06.2011 22:47:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle