Hopp til hovedinnholdet

Møtte en som er 5 år eldre i sommer, og nå vil jeg at han skal besøke meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, super bra side dette her! I sommer ble jeg kjent med en gutt da jeg var på ferie. Jeg fikk ikke vært så mye med han, men da vi var med hverandre så gikk vi rundt om overalt så kysset han meg. Han sa han likte meg kjempegodt, men nå har jeg begynt å tvile.. Siden han er 20år og jeg er 14 år (blir 15 i desember) Men allikevel, jeg er forelsket i ham, jeg tenker på ham hele tiden. Jeg klarer nesten ikke spise eller sove, jeg bare ligger å venter på melding fra han. Jeg har nemlig snakket en del med ham på melding, mobil facebook og slikt. Det har vært meg som har startet de fleste samtalene, men han har nå startet noen han også. Jeg har så lyst å få han til å komme å besøke meg, men han bor veldig langt unna, altså sånn ca. 3-5 timer eller noe sånt. Jeg savner han så veldig.. tror du han bare tullet med meg, at det bare var en sommerromanse, eller tror du det var noe mer ved det siden han fortsatt snakker? Og en siste ting, jeg er litt beskymret siden jeg lurer på hva mamma og pappa vil si og gjøre om det skjedde noe mere mellom oss. De er ganske så strenge når det gjelder alder og sånt, men kan de nekte meg i å være sammen med han? Takk på forhånd! :)

SVAR

Besvart 08.09.2011 18:32:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle