Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet man om en gutt ikke oppfører seg likens mot alle jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, takk for at denne spalten finner, stor hjelp! det tror jeg alle oss som benyttes av den synes! jeg har to ting jeg lurer på: 1)hvordan kan man vite om en gutt er helt spesiell mot akkurat deg og ikke er like snill, søt og omtenksom mot alle han møter? jeg møtte en fyr i sommer som var helt fantastisk, men jeg vet ikke om han bare ville få seg noe eller om han faktisk er så fantastisk som han gir seg ut for å være. 2)idet siste har jeg snakket med en fyr på 21, han har vært veldig snill med meg, kanskje litt for snill, spesielt til at han har han dame. en dag jeg gikk meg en tur stoppet han meg på veien og vi snakket lenge mens vi satt i bilen hans, jeg kjente han jo godt, men synes allikavel det var rart da han lente seg mot meg og kysset meg når han sa hade. først tenkte jeg jo på kjæresten hans og hva hun ville sagt, men så tenkte jeg på aldersførskjellen... jeg er tross alt bare 14 snart 15, til tross for alderen har jeg alltid vært veldig moden og har alltid fått høre at jeg ser mye eldre ut. 21-åringen snakker fortsatt med meg men jeg er usikker på om jeg skal svare han, jeg vet jo ikke hva han egentlig vil med meg, da jeg fortalte han at jeg ikke ville ha sex med han sa han at det var helt greit, så på en måte tror jeg han vil vi bare skal være venner, men siden han kysset meg, vet jeg ikke lenger...? også lurer jeg på hva jeg kan gjøre for å forelske meg i gutter på min egen alder?

SVAR

Besvart 18.09.2011 13:21:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle