Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en jente. Hvordan skla jeg ta det neste steget?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har de siste dagene slit med mindre matlyst og lite søvn. jeg pleier og ha veldig god matlyst og sove godt. men denne uken møtte jeg en jeg blei utrolig forelsket i. da fant jeg ut på siden deres att man nettop kunne slite med disse problemene. det jeg lurer på er ossen kan jeg komme til normalt? jeg spiser selfølgelig til jeg blir mett men jeg syntes ikke maten er noe serlig god. og har fått ganske god kontakt med denne jenta. men ossen ta det neste steget? jeg er redd men ganske spent:D og lurer på om det er normalt og bli forelsket i noen som er 2 år yngere? ble veldig mye på en gang :D

SVAR

Besvart 07.12.2011 11:27:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle