Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelske ti en italiensk gutt på 25 år. Kan sex komplisere ting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 17 år som møtte en gutt i sommer. Han er italiensk og vi er utrolig forelsket i hverandre. Vi har vært sammen utrolig mye og vi tilbrakte nesten hele sommerferien sammen. Jeg klarer ikke å stoppe å tenkte på han forteller meg at han er veldig forelsket i meg, men vi sliter på noen områder med hensyn til at han er 25 år. Jeg skal besøke han nå i ferien og gleder meg utrolig, men jeg lurer på hva som kan skje når vi er så langt fra hverandre i alder. Jeg har utrolig lyst til å ha sex med han, og jeg er kåt på han hele tiden. Vi har ikke hatt sex enda fordi jeg ikke har vært klar, men jeg føler meg klar nå. Kan det komplisere alt? Jeg har egentlig mest lyst til å flytte sammen med han sånn at vi bare kan være sammen.

SVAR

Besvart 18.12.2011 14:54:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle