Hopp til hovedinnholdet

Kan foreldre nekte meg å være alene med kjæresten min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har kjæreste i Tyrkia. Mamma og familien verker like eller like det ikke. De synes jeg kan få bedre, men og at jeg kunne hatt en verre. Er 18 om ett år. Men nå i sommer når jeg er 17 1/2, så vil jeg gjerne være litt alene med kjæresten min der nede. Er 6 måneder siden jeg så ham. Kan mamma nekte meg å være alene med han når jeg snart er 18 år? Er ikke det ganske frekt å ta meg med på ferie til kjæresten å ikke la meg være alene med han?? Hun svarer med aldri når prøver å snakke med henne om det, og jeg har prøvd mange ganger. Merker at hun blir sinnsykt irritert og småsur når jeg spør, så har gitt opp. MEn liksom om jeg ikke får være alene med han neste sommer, da vil jeg ikke reise ned der, for det blir bare pining. Vi ble sammen i juni, og skal treffes i juli. Spørsmålet er egentlig bare: 1. Kan mamma bestemme det? Om jeg skal være alene med han? 2. Har ikke jeg rett til å velge selv hvem jeg vil være sammen med og bruke tiden min alene med i den alderen? 3. Hun er egentlig bare redd for at han skal gå over grensen å gjøre noe jeg ikke vil. MEn klarer å passe på meg selv + han er like gammel..

SVAR

Besvart 29.12.2011 20:16:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Du har egne rettigheter fra du er født, for eksempel retten til å ha et navn og statsborgerskap. Her finner du en liste med oversikt over en del viktige aldergrenser for når du er gammel nok - fra 0 til 24 år.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle