Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker en gutt, men det er stor aldersforskjell mellom oss.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde en kjæreeste vi var sammen i 6 mån. ca, men etter det sa jeg at jeg vil ikke å være kjæreste med ham grunn er at vi kan ikke bli enige om religion. Han vet ikke om det og jeg har ikke sagt det til ham om det. Jeg har også en annen grunn og det er at han er 24 år gammel og jeg er 16 så tror dere at vi kan bli enige eller leve sammen? fordi det er jo stor forskjel mellom to oss. Han prøver å ringe meg noen ganger også spør meg om hvorfor jeg ikke vil forsette med han og at han har lyst å forsette med meg men jeg sier bare at jeg ikke vil. Jeg vet at han elsker meg og jeg elsker jo ham også men er litt usikkert om alder. Jeg tenker hvert eneste minuter om ham klar ikke stoppe å tenke om han. så hva kan jeg gjør det ???

SVAR

Besvart 24.01.2012 20:37:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle