Hopp til hovedinnholdet

Han er tre år eldre enn meg, er det for mye? Bør jeg droppe det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er en jente på 12 år som fyller 13 i september. En jente i klassen min begynte å snakke med en gutt som hun kjenner som er 16 år gammel. Også da begynte en annen jente i klassen min å snakke med han på skype, så dem ringte til hverandre så dem så hverandre gjennom camera. Også fikk jeg se et bilde av han og tenkte bare inni meg: Han er jææævla kjekk. Og jeg tenkte bare at jeg aldri hadde sett en sååå pen og kjekk og snill gutt før. Så jeg la han til på skype, og begynte å snakke med han med en gang. Og vi har cirka pratet sammen i en måned nå. Også har vi sett hverandre gjennom camera. Å jeg vet nå at jeg liker han veldig. Men har er 16 år gammel og jeg er bare 13 år. Og jeg vet ikke om det er litt stor aldresforskjell eller ikke. Så jeg trenger deres hjelp. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg fortsette å snakke med han å kanskje utviklet det til noe stort(altså kjærester) så kan det hende vi kan bli sammen når begge blir litt større, for da er ikke aldresforskjellen så stor, eller skal vi bare være venner? trenger deres hjelp.

SVAR

Besvart 06.02.2012 23:20:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle