Hopp til hovedinnholdet

Han er 10 år eldre enn meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 96-modell som er forelsket i en gutt som er 86-modell. Jeg vet at han er forelsket i meg, men han holder igjen på grunn av min unge alder. Han sier at hadde jeg vært 3 år eldre hadde han ikke nølt et sekund, men siden jeg er så ung er han redd for hvordan han kommer til å påvirke meg. Han sier han er redd for at jeg ubevisst skal føle jeg må vokse opp for fort, at jeg skal gå glipp av ungdomstiden og slikt. Jeg sier at jeg er klar for kjæreste og at jeg heller til ha han (som jeg vet vil behandle meg med respekt) enn umodne tenåringsgutter som stort sett bare er ute etter sex. Hvorfor er det akseptert at jeg finner meg en umoden tenåring og ikke en seriøs fyr i tyveårene? Hva kan jeg gjøre for å overbevise han at han må tenke med hjertet og følge følelsene sine, altså bli min?

SVAR

Besvart 07.02.2012 15:45:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle