Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt og chatter mye, men jeg vet ikke om han liker meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg liker en gutt som er tre år eldre jeg er 13 vi snakker sammen på Facebook og Skype han pleier begynne chatten noen ganger og han liker nesten alle statusene mine på Facebook vi snakker om litt rare ting. Jeg vet ikke om han liker meg å jeg tør ikke og spørre han. En gang når han måtte logge av skype sa han at jeg kunne sende han melding på mobilen. Kan du hjelpe meg vær så snill blir snart gal tenker på han 24/7 litt irriterende klarer ikke konsentrere meg om det jeg skal gjør pga tenker på om han liker meg eller ikke :/ er det rart og bli sammen med noen som er tre år eldre?????

SVAR

Besvart 29.02.2012 19:46:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle