Hopp til hovedinnholdet

Er 15.  Forelsket i en mann på 28.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som er meget forelsket i en mann på 26-28 ? år. Alt startet på en fest jeg var på. Jeg la merke til han med en gang. Vi snakket og lo veldig mye sammen. Øyen kontakten var der hele tiden. Bare får å informere gjorde vi ikke noe annet. Jeg husket ikke hva han het etter den festen, eneste jeg husket at han sa han var 26 år gammel. En uke etter på møtte jeg han på vei hjem fra skolen. Han gikk med en kamerat. Vi hadde hadde øye kontakt helt til vi gikk forbi hverandre. Så et par uker etter det så møtte jeg han på en kebab sjappe og vi stirret intenst på hverandre, kunne ikke få blikket vekk.Da bestemte jeg meg får å finne ut hva han het og adde han på facebook så vi kunne få kontakt. Og det klarte jeg. Vi snakket i en uke så møtte jeg han en gang til i byen med en kompis og dama til kompisen. Øyen kontakten var der og vi bare så på hverandre hele tiden , men han sa ingenting til meg eller jeg til han. Så nå har vi begynt å snakke mer på facebook og jeg har fått nummeret hans og han mitt. Vi har en del felles bekjente osv. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal få til å være med han. Eller hvordan alders forskjellen kommer til å bli. For på facebook står det han er 28 og han sa han var 26. Jeg er ikke sikker på om han husker min alder, men jeg tror det. Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg få vært med han får å bli bedre kjent? Hva har aldersforskjellen å si? Får å si det sånn er han ikke en "good guy" type , mer "bad" , men han er ganske sjenert type osv. Men jeg klarer ikke å slutte å tenke på han, det er helt magisk, fra første gang jeg så han i øyene sa det pang. Og selvom jeg blir snart 16 så har jeg opplevd litt av hvert.

SVAR

Besvart 31.03.2012 11:58:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle