Hopp til hovedinnholdet

Er det noe han prøver å vise? Er han forelsket?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler at jeg har blitt forelsket i en gutt som er 18, og jeg er 15. Når jeg er med han så kjører vi som regel rundt i byen ogsånt. Vi kan snakke sammen om alt, uansett hva det gjelder. Når jeg var med han sist, møtte han faren min for første gang, så pappa skulle vite hvem han var osv. Og det gikk ganske greit. Utover kvelden/natten sa han at jeg var jeg var utrolig søt, han likte at jeg var den eneste jenta han har møtt som ikke sminker seg, at jeg var jordnær og at alle jenter burde hatt den kroppstypen som jeg har. (Lange bein, høy og tynn.) Han prøver å kile meg, tulle med meg og vil ha lange klemmer. Så jeg lurer, er det noe han prøver å vise? Er han forelsket? Plis svar, fra dødsforelsket jente.

SVAR

Besvart 12.04.2012 21:13:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle