Hopp til hovedinnholdet

Hva skal vi snakke om så jeg viser at jeg er på samme nivå som han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har møtt en gutt på nett som jeg skal møte til sommeren det er en sånn reise, det er en gutt og ikke en pedo, det vet jeg for det er en sikker side! der man kan chatte med folk for å bli bedre kjent med dem før sommeren. han er 16 år (jeg er 14) jeg vil vise han at jeg kan være på hans nivå om dere skjønner. jeg er ikke en slitsom liten fjortis. Han snakker til meg som om han skulle vært en bror.Jeg kunne tenke meg å kanskje bli noe mer,jeg må jo bli bedre kjent med han da. Til sommeren har jeg lyst til at han skal få et bra inntrykk av meg, og at jeg ikke er en liten ''drittunge'' hva skal jeg si hvis jeg møter han. samtalen vår på nette er ganske lang nå, og har lyst til å fortsette, men uten at jeg blir for desperat. hva er det vi kan snakke om ? hva er det gutter kan bli interesert i å snakke om, så dem vil snakke mer med meg? jeg tar jevne mellomrom så jeg ikke for bli for desperat. hvordan kan jeg få til at han skal skjønne hinte om at jeg kanskje tenker noe mer, uten at det skal bli flaut på no måte? noen tips ? :D

SVAR

Besvart 20.04.2012 13:43:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle