Hopp til hovedinnholdet

Han sier at han er forelkset i meg, men han driver fortsatt på med eksen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

heiii, jeg er ei jente på 15 år som har noen spørsmål! jeg har drevet på med en gutt som er 3 år eldre enn meg, i ca 4 måneder nå. han har sagt til meg at han er forelsket i meg, men at jeg ikke skjønner det.. og det er jo ikke såå rart at jeg ikke skjønner det, fordi han har ei eks-kjæreste som han er med myye. han har sagt til meg før, at jeg og han bare er venner imens (fordi han har noe ugjort med eksdama si). hun er driitsøt og virkelig utrolig koslig! men hva skal JEG gjøre? jeg er ikke den type jenta som lager drama, og skal oppføre meg som ei bitch fordi jeg er sjalu.. så jeg lar det heller ligge! men han sa til meg senest for en uke siden at han var forelsket i meg. og igår spurte jeg han om å møtes, og da sa han at han ikke kunne pga eksen sin.. hva skal DET bety?

SVAR

Besvart 11.06.2012 16:57:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle