Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet man at man har vært på date eller bare ute som venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan vet man at man har vært på date eller bare vært ute som venner? Jeg og en gutt gikk på kino og resturang og han spanderte alt på meg. Jeg sa jeg kunne betale for meg selv og sånn, men han insisterte. Vi "delte" også en milkshake. Jeg har spurt han (litt senere) om han han prøvd å flørte med meg over facebook, og han sa nei.. (Er grådig sikker på at det var han som satt bak skjermen) Noe som er veldig merkelig siden han har gitt mange tegn til flørting! Men hvorfor betaler han alt for meg på den såkallte "daten" om han bare vil være venner? Når jeg går ut med venner og familie pleier jeg jo og betale for meg selv?! Det er 4 års aldersforskjell. Og vi har hatt kontakt ca. 1 år nå. Jeg er veldig forvirret, hva tror dere hva han mener/vil?

SVAR

Besvart 16.06.2012 09:40:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle