Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i læreren min. Hvordan skal jeg si det til han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er en jente på 15 år .Jeg på litt ting .. Jeg går 10 klasse og er veldig forelska i en gutt .. Mi snakker en del sammen men ikke på den måten om du forsår.. For problemet er at denne gutten vet ikke at jeg liker han , jeg tør heller ikke å si det pga Han er nemlig en av de lærene som har meg i noen fag på skolen.. Han er i 20 årene Men problemet er vel egentlig åssen skal jeg få si at jeg liker han ?? Å så er jeg egenlig redd for hva han skal svar.. om jeg skulle vært såå heldig at han også hadde likte meg så er det vel regler som sier at mi ikke kan være sammen pga lærer og elev?? Men hver gang mi snakker sammen så kjiler det i magen...å hvis jeg er nedfor trøster han meg alltid...da kjiler det også i magen... bare når han går forbi da kjiler det også .... så hva skal jeg gjøre??.Han har virkelig stjelt hjertet mitt.. Jeg er totalt smelta <3

SVAR

Besvart 01.09.2012 09:22:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle