Hopp til hovedinnholdet

Har blitt forelsket i en som er 25 år og bor i Tyrkia, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no! Det har seg slik at da jeg var på ferie i sommer traff jeg den store kjærligheten, som jeg selv ville kalle det. Men det lille problemet som begynner å bli stort, er at han er fra Tyrkia og er 25 år.. Vi har holdt kontakten godt siden juli, snakker sammen så og si hver dag. Jeg lysner opp og blir sprudlende med en gang jeg ser han. Han behandler meg som ingen andre har gjort før, noe jeg blir smigret av.. (Er dette bare noe av kulturen deres kanskje?..) Men jeg kjenner nå at det begynner og bli ganske tungt og bo så langt unna hverandre.. Han gjør alt for å komme til Norge for å besøke meg, men det er mye som skal ordnes og godtas før han får lov til å reise ut av landet.. Samt at alt på skje på engelsk. Jeg kjenner at jeg vil "leve livet" her hjemme i Norge, ha det gøy med vennene mine uten og bekymre meg for å gjøre noe "dumt" overfor han. Men samtidig vil jeg ikke skuffe eller såre han.. Hva skal jeg gjøre?? Jeg trenger hjelp.. Mvh en forvirret jente..

SVAR

Besvart 24.09.2012 22:07:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle