Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine lar meg ikke være sammen med han (5 år eldre)

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! aner ikke om dette er riktig emne men uansett...For ikke så lenge siden så la en gutt meg til.Han var bestevenn til han jeg holdt på med.og siden han jeg holdt på med bodde to timer fra der jeg bor.så skjønte jeg at det ikke kom til å skje noe.Så begynte han og snakke til meg(bestevenn til han jeg holdt på med) så ja vi snakket egentlig en del.så en dag fant vi ut at jeg skulle vere med han.Men det at han er 17 år gammel,og jeg er 13(99'er) han bryr seg ikke.men jeg tok ikke telefonen da mamma ringte når jeg var med han.sa ikke hvor jeg var heller.så mamma ringte venner osv om hvor jeg var og en viste hvem jeg var hos.og hun sa det til mamma.så hun klikka,hun fikk masse informasjon av han.og mamma trur han bare er ute etter sex osv :'( det virker sånn at jeg ikke får være med han siden han er 94'er! å det er så vanskelig siden jeg HAR DRIT MYE FØLELSER FÅR han! hva skal jeg gjøre? han liker meg også! å jeg har kjempelyst til og bli ilag med han.og han vil det sammme.men det at jeg ikke får være med han..vær så snill og svar! :(

SVAR

Besvart 20.10.2012 10:22:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle