Hopp til hovedinnholdet

Han sier han elsker meg, men jeg klarer ikke tro på han. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ble sammen med kjæresten min i går, men vi har vært forelsket i hverandre i over 1 år. men jeg vet liksom ikke hva jeg bør gjøre.. han sier at han elsker meg, og sånt... men jeg klarer ikke tro på han.. han er 1 (nesten 2) år eldre enn meg, og han har hatt mange kjærester, og han har til og med hatt sex. det er forsåvidt greit for meg fordi, jeg foretrekker å være sammen med noen som har mer erfaring... men jeg er redd han sier og gjør d samme mot meg, som han har gjort mot alle andre... og jeg er også redd han bare vil ha sex med meg, også slår han opp, og driter i meg osv.. mamma pleier å si at gutter i denne alderen bare vil ha sex (hun mener ikke alle, men de fleste) og at jeg bør være forsiktig med hvem jeg driver på med osv.. hva bør jeg gjøre? jeg vil jo blant annet ha sex med han, men jeg vet jeg er under 16 så det er derfor jeg ikke gjør noe, og han presser meg ikke, og han sier at han aldri kommer til å tvinge eller å presse meg til noe som helst, at vi tar det i mitt tempo, og gjør ting når jeg er klar...

SVAR

Besvart 28.10.2012 22:19:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle