Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i læreren

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 18 år og har vært forelske i læreren min i snart 3 år han er drit kjekk, snil, kul og hyggelig og han behandler meg altid på en spesile måte (kanskje det bare er sånn jeg føler det fordi jeg liker han så høyt)men i hvertfall han slutter på skolen om sirka et halvt år og jeg føler jeg kommer til å miste alt hvis jeg ikke gjør noe men jeg veit ikke hva hver gang jeg kommer på at han snart blir bortte for altid gjør det utrolig vondt i mager og jeg føler trang til å gråte jeg er ærligtalt veldig forelska i han. å foresten han er 30 år gammel og har kjæreste. jeg er glad denne siden finnes dere har en fantastisk side den er virkelig til nytte for alle ungdomer

SVAR

Besvart 28.10.2012 22:30:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle