Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg vente til noe skjer eller gjøre noe selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år, jeg er selfølgelig forelsket i en som er 2 år større... jeg skal ikke si at han var kjekk første gangen jeg så ham. men,han ble ganske kjekk da vi begynnte å snakke veldig mye på snapchat og kik. vi snakker hver kveld/natt fra ca. 22.00-03.30 vi har møttes me venner men ikke mere enn det.. har veldig løst til å bli bedre kjent me han på forelskelesiden. men tror ikke han vil det på den siden.. mange sier at jeg må bare vente til noe sjer men jeg vet ikke om jeg skal det ?, men jeg tørr heller ikke å spør om det er noe mer... jeg likte en i 4 år han ga forfalskehåpninger.han likte å alle i rundt meg mye bedre en meg, han ble sammen me nestn alle venner å familie.. derfor er jeg livredd om noe skal gå galt denne gangen..

SVAR

Besvart 12.11.2012 23:45:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle