Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor så han på meg? Er 3 år stor aldersforskjell? Hvordan bli kjent?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei sann! Jeg er ei jente på 14 år som lurer veldig på noe. Det var for ikke så veldig lenge siden at den ene venninna mi sa at d var en gutt som kikket bort på meg hele tiden. Haha, selvfølgelig ble jeg superglad da, har aldri lagt merke til slik før... hehe. Men jeg er så usikker, hvorfor så han på meg? Selvfølgelig, jeg liker jo å tro at det var fordi han synes jeg er pen, eller kanske søt... Han virker også veldig snill og hyggelig. Så har absolutt ingenting i mot å bli kjent med han ^^ Han er 17 da, og jeg er 14, det er det eneste som er dumt med det. Men jeg ser han ca en gang i uken eller noe, så å "møtes" er ikke noe problem. Da vet jeg i alle fall at vi har en felles interesse. Men med dette mener jeg ikke at jeg vil ha han som kjæreste (selv om jeg egentlig godt kunne det ^^). Tenker i alle fall vi kunne begynt som venner, siden jeg tror han hadde vært en god venn. Så jeg lurer på fire ting. Nr 1. Hvorfor så han på meg, jeg mener, hva er den mest sannsynlige grunnen? (Jeg er ikke akkurat en av de peneste, men jeg tror jeg er langt i fra stygg). 2. Er en aldersforskjell på 3 år alt for mye i denne alderen? Jeg har venner som har kjærester på den alderen, og det ser ut som om det går veldig bra. 3. Hva tror du foreldrene mine sier om jeg begynner å være sammen med en 17 åring. Jeg er ikke en av de jentene som drar rundt på byn og gjør ting jeg ikke får lov til. Så foreldrene mine stoler fullt og helt på meg. 4. Hva kan jeg gjøre for å bli litt bedre kjent med han. Da tenker jeg hvis han aldri sier noe først... :p Dette var kanskje litt mange spørsmål på en gang, men jeg håper på svar! Hilsen jente 14 :)

SVAR

Besvart 18.11.2012 22:56:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle