Hopp til hovedinnholdet

Er 6 år forskjell når jeg er 13 år og gutten jeg liker er 19?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg var i Tyrkia møtte jeg en veldig fin gutt da jeg satt på en benk. Han var med mange andre gutter og de begynte og se på meg også gikk de ikke vekk fra meg. Jeg smilte til han ene sånn at han skulle vite at jeg ville at han skulle følge etter meg før jeg gikk bort til familien min, noe han gjorde. Han satt alene og jeg tenkte og gå bort og snakke med han og jeg fikk vite hans fulle navn så jeg la han til på facebook. Han gikk med meg et stykke og vi avtale og møtes dagen etterpå. Men før vi avtalte noe traff jeg en kompis (tyrker, la oss si han het Pål) og han likte ikke gutten jeg hadde funnet. Pål sa til meg at han var en dårlig gutt og at jeg ikke fikk lov til og være med han alene. På utseendet trodde jeg at han var rundt 15 år. (Jeg er 13) så jeg tenkte at det gikk fint. Han røykte, men det var visst lovlig i Tyrkia. Men da jeg gikk tilbake til leilighetene fant jeg ut at han var 19. Jeg visste jo at tyrkere er litt 'farlige', men jeg hadde blitt helt forelsket i han etter noen timer så jeg tenkte at 6 år ikke var så mye (?). - er 6 år forskjell mye når jeg er 13 snart 14 og han er 19 snart 20?

SVAR

Besvart 09.01.2013 18:09:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle