Hopp til hovedinnholdet

Hva kan vi gjøre for å få foreldrene hennes til å godta meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har problemer med at hun jeg elsker (hun elsker også meg) har foreldre som ikkje synst noe serlig om at hun møter meg. de kjønner sikkert at hun møter meg. hun har blitt med meg hjem og da kom foreldrene kjørende forbi menst jeg gikk lag med henne, han stoppet og pratet med henne, men det gikk bra. Da vi kom hjem til meg ringte foreldrene og sa hun ikkje måtte drive og være lag med meg. fordi jeg er 2 år eldre en henne, noe som egentlig ikkje er noe gale når hun går i 10ende klasse. så hva er det beste vi kan gjøre for og få foreldrene henne til og godta meg? har drevet og diskutert litt hva vi skal gjøre, men er vanskelig og finne den rette måten. har dere noen tips?

SVAR

Besvart 24.01.2013 18:02:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle