Hopp til hovedinnholdet

Er han for gammel for meg (16 og 20)? Skal jeg si det til mamma og pappa?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har møtt en gutt på nettet. Han bor 20 min unna meg, og vi bestemte oss for å prøve å møte hverandre. Problemet er at han er 20, og jeg er 16..er det for stor aldersforskjell ? Vi fikk til å møte hverandre i går. Han kjørte til meg, og vi så på film. Mamma og pappa vet ikke om det her, og de var heller ikke hjemme i går når han var på besøk. Jeg sa til mamma og pappa at jeg skulle ha filmkveld med noen jenter. De jentene var der da..de satt nede og så på film mens jeg og han var oppe og så på film. Det hadde vi planlagt, fordi vi visste jo at det ikke var helt trygt det her. Men jeg sa i fra til han før han kom at hvis han bare var ute etter en ting (sex), så ville jeg ikke møte han. Han var ikke sånn i det hele tatt.Jeg bare lå i armkroken hans hele tiden og så på film. Hva burde jeg gjøre med det her? er han for gammel for meg? Hva skal jeg gjøre? Hvis jeg sier det til mamma og pappa så kommer det til å bli et rent helvette... Hilsen småforelska jente

SVAR

Besvart 07.02.2013 23:18:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle