Hopp til hovedinnholdet

Liker en som er to år eldre, men vet ikke hva han synes

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

eg heiter Emilie og eg har et spørsmål eg var i lag med ein gut i 3 år men da slo eg op med han og no har eg vert 1år utan kjeraste men en dag var vi på balet og der møte eg en but og eg liker han veldig men han er 15 år og eg er bere 13 år og uanset om eg prøver og ikkje tenke på han so får eg ikkje det til og eg har nomeret hans men eg tør ikkje og ringe hva skal eg sei da? og eg er red at vist eg spør om me skal bli i lag og han seier nei og seier det til alle

SVAR

Besvart 24.02.2013 17:32:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle