Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kameraten til brodern er liksom sammen. Er det greit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!! Jeg går rett på sak. Broren min og bestekompisen ( begge er 18 år) de var hjemme hos oss og det var bare vi tre i huset og så gikk brodern på do og jeg viste ikke at han vennen var der så jeg gikk ut i shots og BH og der satt vennen hans men så kom brodern tilbake men så skulle brodern på butikken men kompisen ble igjen hjemme hos oss. Og da brodern hadde gått så begynte kompisen og snakke til meg akkurat som om jeg var en liten baby. Og så satt han seg i en stol og dro meg ned på fanget hans ( jeg synes det var gøy) så begynte han og kose med øre mitt og pluttselig snudde jeg meg mot han og smilte og da klina han til jeg syns det var deiligt og så kom brodern hjem og han fikk lattis da han så oss to og det eneste han sa var roter du med søstra mi eller... Og etter det har jeg og han klina mere og ikke bare klina men litt mere jeg syns det er sykt deiligt fordi han tar hensyn og hører på meg. Vi er liksom sammen men er det greit ?? Tenker på alderen... Svar raskt PLIAS !!!!:)

SVAR

Besvart 07.03.2013 17:56:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle