Hopp til hovedinnholdet

Er tre års aldersforskjell når vi er så unge greit eller blir det for dumt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går rett på sak. Jeg traff ei jente for noen uker siden som smilte så pent til meg. Jeg synes hun så ut som om hun var enten 96'er eller 97'er. Jeg fant henne på Facebook, og begynte å prate med henne. Vi fant ut at vi hadde mange felles venner og felles interesser. Hun virket som ei bra jente, men hun sa at hun var 99'er, og jeg kunne nesten ikke tro det! Jeg blir 17 i år, og hun ble nettopp 14, så det er 3 år forskjell. Jeg syntes egentlig bare at det var ekkelt å tenke på. Men hun er veldig moden for alderen, og de fleste vennene hennes er på min alder og litt yngre. Vi har funnet ut at vi skal treffes og se hvordan det utvikler seg. Vi skal på bowling sammen, og hun ville ha med seg ei venninne. Spørsmålet mitt er så enkelt som: Er tre års aldersforskjell når vi er så unge greit, eller blir det bare for dumt? Jeg føler at det bare er alderen som er en hindring. Og hvordan skal jeg oppføre meg i forhold til venninnen som skal være med?

SVAR

Besvart 14.03.2013 10:18:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle