Hopp til hovedinnholdet

Jeg har møtt en gutt på instagram, men mamma lar meg ikke møte han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har møtt en gutt på instagram. Jeg vet han er ekte og han er den han går ut får å være har snakket med han på tlf og skypa men han, vi ble kjent for 8 uker siden...bi er veldig opne for hverandre vi kan snakke om alt fra været Til sex. Han har sakt at han liker meg kjempe god..jeg sa at jeg likte han kjempe god og han vil veldig gjerne møte han..jeg er desperat etter å møte han..åh jeg har blitt kjempe glad i han men han senner hjerter og sier natta pus Gid osv men så spurte jeg han om han likte meg sån kjørestealtig men han sa nei?? Jeg kjønte ikke noe men... Detjeg skulle fram til var at han er 16 og jeg er 12 men VELDIG MODEN for alderen har jeg hørt og føler selv.... Men mamma sier jeg ikke får lov å møte han jeg gråter hver eneste natt og mamma tar tlf og iPad fra meg så jeg ikke får snakket med ham. :( har dere noe bra argumenter jeg kam bruke ellerno. Jeg vil bare møte han...mamma sier at han BARE vil ha sex med meg osv, jeg spurte om han ville ha sex og han sa ja men vi har gjort det KLART for oss at det skal vi ikke gjøre men ja....HJELLLLLP??????

SVAR

Besvart 29.05.2013 15:34:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle