Hopp til hovedinnholdet

Det er flere månderer siden vi snakket. Er løpet kjørt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I sommer var jeg på en festival med mange venner. DEt var også mange folk fra et annet sted som jeg kjenner fra videregående der jeg gikk for to år siden. Utpå kvelden når eg gutt jeg kjenner litt, (er venner på facebook, men tror aldri jeg har snakket med han, foreldrene våre kjenner hverandre litt pga bondegård) begynnte og snakke med med ble jeg overrasket men glad. Han var skikkelig flørtete og klengete og ga meg mange komplimenter og skulle gå og holde i meg hele tiden. jeg er ganske sjenert og har aldri hatt kjæreste før, men merker at venner rundt meg begynner og få og savner og ha en jeg og. Dette fortsatte og felles venner av oss ble faktisk glade på vegne av oss. han hadde drukket endel og var nok litt full mens jeg var edru. Dette fortsatte utover kvelden og når jeg skulle gå hjem så sa han høyt og tydelig "hade (navnet mitt)" Alt dette gikk jeg og tenkte på flere dager etterpå og tilslutt noen dager senere mannet jeg meg opp for og sende han en meldignpå facebook. Da skrev jeg "jaja, var jo kjekt på lørdag :)" Svarte jeg fikk var: "stemmer det, altid kjekt og kødde litt :)" med dette svare tenkte jeg bare at løpet var kjørt. Nå har det gått flere måneder men jeg klarer ikke og få han ut av hodet. Jeg vil ikke vere masete og presse meg på viss han ikke vil ha noe med meg og gjøre, og er ganske sjenert. er løpet kjørt? eller hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 05.11.2013 19:55:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle