Hopp til hovedinnholdet

Jeg har følelser for en gutt, men han liker kanskje en annen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har fått ganske sterke følelser for en gutt, dette har jeg nå merket godt spesielt dette døgnet. I går var jeg på klasse fest, og vi hadde noen kleine leker som førte til at en av jentene ble litt mer komfortabel med han jeg liker. Noe som ikke plaget meg der og da. Litt senere på kvelden vil han snakke med meg og en annen venninne, sikkert fordi jeg har vært veldig close til han de siste ukene og vi har blitt veldig gode venner. For å gjøre en lang setning kort "burde jeg prøve meg på henne eller ikke?". (Han snakket om henne fra den kleine leken). Jeg greide ikke å svare ordentlig siden det kom som en overraskelse på meg, det eneste jeg greide å si var "jeg vet ikke". Jenta fra leken er mer utadvendt enn det jeg er, jeg er frempå men forsiktig. Jeg er så klart glad på hans vegne men samtidig gjør det så vondt. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg fikk en då sterk reaksjon men jeg har gråt i hele natt.. Det virket som om hele forelskelsen hans skjedde på en kveld.

SVAR

Besvart 11.09.2014 16:11:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle