Hopp til hovedinnholdet

Blitt kjent med gutt over nettet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har blitt kjent med noen gutter over et spill på nettet. Jeg har fått ganske god kontakt med dem, alle sammen, og det virker som om de liker meg ganske godt. Det er 5 av de gutta som jeg har mest kontakt med for tiden. Men han ene har jeg blitt kjæreste med, og han bor i Danmark. Men jeg kjenner at vi mister kontakten ganske mye for hver dag som går. Og jeg føler at jeg begynner og få følelser for de andre guttene som jeg møtte over nettet. Det har begynt og plage meg litt fordi jeg er liksom forelsket i andre gutter mens jeg har en kjæreste fra før av. Han som er kjæresten min nå, han sier at han elsker meg og sier hvor mye han vil savne meg hvis jeg slår opp. Men jeg vet ikke hvordan jeg kan gi slipp på alle de andre guttene uten og såre dem. Burde jeg slå opp med han jeg er sammen med nå? Eller fortsette og være sammen med han men gi opp alle de andre gutta? Hva er liksom det beste valget og ta? Dette er mitt andre avstandsforhold. Takk for svar, digger siden deres :)

SVAR

Besvart 27.10.2014 11:43:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle